06.09
Üye Girişi:  
Anasayfa   Haberler   DinoYazar   Bağlantılar    Basında DinoDream    Künye   Yardım   
Konu :   3D Modelleme Kursu
Oy: 0 ForumPuan: 0 
 21.03.2008 12:13 Yazıcıya gönder   Favorilere ekle
DinoÜye
6 konu
11 yorum
İbrahim Yeler
Web/İnteraktif Tasarım/Flash
05.03.2008 (kayıt)
Arkadaşlar selam,

3D hakkında bir kurs almayı planlıyorum, bildiğiniz güvendiğiniz bir kurs varsa yazarmısınız. İstanbulda olması avantajlı olur tabii

şimdiden teşekkürlerimi sunarım.
Simple, Creative, Beautiful...
 23.03.2008 00:58 Yazıcıya gönder   Favorilere ekle
DinoÜye
0 konu
1 yorum
17.12.2007 (kayıt)
Bilge Adam derim ben..
bir arkadaşım gitti town center şubesine ve gayet memnun..
tabiki araştırmakta fayda var.. ;)
 25.03.2008 06:02 Yazıcıya gönder   Favorilere ekle
DinoÜye
2 konu
36 yorum
27.11.2006 (kayıt)
Kesinlikle BAŞARISOFT diyorum çünki bilge adamdan çok daha ayrıntılı müfredata sahip üstelik daha uygun...giden arkadaşlarım var ve çok memnunlar:)
 04.09.2008 11:05 Yazıcıya gönder   Favorilere ekle
DinoÜye
0 konu
1 yorum
olca
Dijital Artist
09.06.2005 (kayıt)
CGPark'ı tavsiye ederim, detaylı bilgiye http://www.cgpark.com.tr/ adresinden ulaşabilirsin. Maya dersi veriyorlar, temel ve ileri seviye olarak 2 ayrı dersleri var. bakmaya değer. =)
 12.09.2008 11:58 Yazıcıya gönder   Favorilere ekle
DinoKıdemli Üye
0 konu
2 yorum
Alper Akşit
Animasyon / Canlandırma
25.08.2008 (kayıt)
Hem Bilgeadam'da hem de CGPark'ta bulunmuş birisi olarak ikisini de kesinlikle tavsiye etmediğimi belirtmem gerek.

Bilgeadam'da seviye tespit gibi bir durum olmadığı için bilgisayar kullanmayı bile doğru dürüst bilmeyen insanlarla aynı sınıfta eğitim alıyorsunuz. Hocanız gerçekten tecrübeli biri bile olsa ( orası bile şüpheli ) en yavaş algılayan insana göre anlatma zorunluluğu olduğu için sadece boşa para harcamış oluyorsunuz.

CGPark'ta da durum çok farklı değil. Ayrıca CGPark'ın binasının önünden hergün geçiyorum ve şu sıralar o binada farklı bir şirket var. Telefonla da ulaşmak mümkün değil kendilerine. Her ne kadar yoğun ilgi nedeniyle telefonlarını kapattıklarını söyleseler de ( nasıl yani? ) ben iflas ettiklerini düşünmeden edemiyorum.

Kısacası bu kurslara 5 6 milyar para vereceğinize kullandığınız yazılımın help sayfasından en temel komutları öğrenip Digital Tutors gibi eğiitim setlerinin modelleme üzerine olan dvdlerini alıp çalışmanızın daha faydalı olacağı görüşündeyim.

Dediklerim yanlış anlaşılmasın kaliteli ve ciddi bir eğitimin kendi kendinizi geliştirmeye çalışmanızdan çok ama çok daha verimli olacağına inanıyorum. Ancak benim bildiğim kaliteli eğitim veren bir kurum mevcut değil (Türkiye'de).
 25.09.2008 13:33 Yazıcıya gönder   Favorilere ekle
DinoÜye
0 konu
3 yorum
Ahmet Turan KÖKSAL
İç Mimar/Dekorasyon
24.09.2008 (kayıt)
Hınk!

Ben de Arkitera Eğitim Merkezi'ni önerecektim.
Ama daha çok mimari eğitim veriliyor.

Seviye tespit ise sanırım bütün eğitim kurumları için mümkün değil. Çünkü okadar talep yok. Bir de iyi bilenler, orta bilenler, hiç bilmeyemler diye ayırmak çok zor.

Diğer yandan dersleri çeşitlendirerek sonuca ulaşmak mümkün.

Eğer belirli bir seviyede iseniz bunu kurs ile değil kendinizce çözmelisiniz. Zor olur ama iyi olur.

Eğitim alacaksanız da öyle 5-6.000 ytl yerine Sadece Maya, Sadece MAX dersi alıp 700 ytl gibi bir rakamla iyi bir bağşangıç olabilir.

Yakında Arkitera Eğitim Merkezi'nde MAYA (yetkili eğitim merkezi) eğitimleri başlayacak.
Bilge Adam'daki bu tür eğitim veren bölüm de "yüksek maliyet" yüzünden kapatılmış.

Sayın moderatörüm eğer reklam yaptıysam mesaj silinebililr. Amacım reklam yapmak değildi.
 28.01.2010 14:25 Yazıcıya gönder   Favorilere ekle
DinoÜye
0 konu
1 yorum
cihan karalar
İç Mimar/Dekorasyon
08.07.2009 (kayıt)
hepsi boş ben tek başıma internetten ders indirerek öğrendim:/ herşey kişide bitiyor.
-CİHAN KARALAR-
 28.01.2010 14:46 Yazıcıya gönder   Favorilere ekle
DinoKıdemli Üye
43 konu
569 yorum
Soner Demircan
Grafik Tasarım
20.05.2005 (kayıt)
şişlide çon uygun ve tavsiye edebileceğim bir yer var, eğitmenleri çok iyi 6 kişilik sınıflarda tertemiz eğitim veriyolar

http://www.desartakademi.com/
noner
 02.02.2010 05:04 Yazıcıya gönder   Favorilere ekle
DinoKıdemli Üye
15 konu
114 yorum
Umut AVCI
Dijital Artist
17.01.2005 (kayıt)
gel ben sana özel ders veriyim napıcan kursu :D
_____ horozlar çiçek açmış, ellerinde poğaça Madem yüzme bilmezdin, neden çıktın ağaca
 05.02.2010 21:46 Yazıcıya gönder   Favorilere ekle
DinoÜye
0 konu
1 yorum
sibel şahan
3D
05.02.2010 (kayıt)
ben ankarada bildes bilgisayarda aldım.360 saat 3d dersi verdiler fakat animasyon ve yüz modelleme göremedik 360 saate sığdıramadılar çünkü önce bilgisayar kullanmayı bilmeyen insanlara bilgisayar öğrettiler bilgeadam iyi diye duymuştum bikaç arkadaşım bana tavsiye etmişti.araştırın derim ben
I'm the fear addicted, danger illustrated
 19.08.2010 14:52 Yazıcıya gönder   Favorilere ekle
DinoÜye
0 konu
2 yorum
İzzet Berkay Karamanderesi
3D
24.07.2010 (kayıt)
Mesaj iki yıl önce yazılmış arkadaşım. :)
http://www.moddb.com/members/garyosavan http://www.turbosquid.com/Search/Artists/GARYOSAVAN http://www.turkishunion.com
Kimler Var : 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)   vforv, aramıza hoşgeldin.
Bu Sayfada Olan Üyeler :
Online Üye Yok...