06.09
Üye Girişi:  
Anasayfa   Haberler   DinoYazar   Bağlantılar    Basında DinoDream    Künye   Yardım   
Konu :   Resim çalışmalarımdan birkaç örnek
Oy: 0 ForumPuan: 0 
 04.02.2010 07:22 Yazıcıya gönder   Favorilere ekle
snk
DinoKıdemli Üye
1 konu
8 yorum
Sena Ekşi
Güzel Sanatlar
27.11.2008 (kayıt)

04.02.2010 07:23 Yazıcıya gönder   Favorilere ekle
snk
DinoKıdemli Üye
1 konu
8 yorum
Sena Ekşi
Güzel Sanatlar
27.11.2008 (kayıt)
Güzel sanatlara hazırlanıyorum, bu konuda yaklaşık 4 aydır eğitim alıyorum.
Her türlü eleştirilerinizi bekliyorum..
 09.02.2010 17:05 Yazıcıya gönder   Favorilere ekle
DinoKıdemli Üye
1 konu
2 yorum
XXXXXXXX
Yazılım
12.03.2009 (kayıt)
Çizgin güzel.Kağıt üzerine yerleştirmende iyi,gördüğüm kadarıyla:DUmarım istediğin bölümü kazanırsın.Ancak hangi üniye hazırlandığını bilmediğim için detaylı bişey yazmıyorum.Marmara mı?Mimar sinan mı?Yeditepe mi?vs vs.
 09.02.2010 20:43 Yazıcıya gönder   Favorilere ekle
snk
DinoKıdemli Üye
1 konu
8 yorum
Sena Ekşi
Güzel Sanatlar
27.11.2008 (kayıt)
Yorum ve temenni için teşekkür ederim.

Mimar Sinan'a hazırlanıyorum.. ve resim bölümü için değil grafik tasarım.
 10.02.2010 01:03 Yazıcıya gönder   Favorilere ekle
DinoKıdemli Üye
3 konu
59 yorum
cem haşimi
Grafik Tasarım
15.10.2008 (kayıt)
bazı anatomik bozukluklar dışında desenin kaliteli ve sana ait yalnız füzen kullanmışsın sanırım sınavda füzen kullanmak yasak hatırladığım kadarıyla.
diğer bir yandan grafik tasarım istiyorsan artık bölümün kendi sınavı daha önemli bildiğim kadarıyla yani grafik tasarımın ilgili olduğu konulara da yönelmelisin tipografi, illüstrasyon ,afiş tasarımı, dergi-gazete tasarımı...çünkü son yıllarda genelde tasarımla ilgili sorular gelmeye başladı bildiğm kadarıyla.son diyeceğim etrafındaki tanınmış markaların logolarına, amblemlerine, bazı gazete ve dergilerin sayfa düzenlerine, afiş tasarımlarına dikkat et.
http://cemhasimi.blogspot.com/ http://www.behance.net/cemhasimi
 10.02.2010 08:52 Yazıcıya gönder   Favorilere ekle
snk
DinoKıdemli Üye
1 konu
8 yorum
Sena Ekşi
Güzel Sanatlar
27.11.2008 (kayıt)
Grafik tasarımdan yana bir endişem yok, her türlü gerekecek bilgiyi toplamaya devam ediyorum önerdiğiniz gibi... Bir yıl teknoloji akedemisinden eğitim aldım zaten, grafik tasarımla ilgili şu aşamada neleri bilmem gerekiyorsa az çok biliyorum..

Füzenin yasak olduğunu biliyorum, Nisan ayından sonra kaleme geçmek istedim. Önümde rahat bir 4 ay olduğu için biraz rahat davranıyorum bu konuda..

10.02.2010 17:03 Yazıcıya gönder   Favorilere ekle
DinoKıdemli Üye
3 konu
59 yorum
cem haşimi
Grafik Tasarım
15.10.2008 (kayıt)
snk
Grafik tasarımdan yana bir endişem yok, her türlü gerekecek bilgiyi toplamaya devam ediyorum önerdiğiniz gibi... Bir yıl teknoloji akedemisinden eğitim aldım zaten, grafik tasarımla ilgili şu aşamada neleri bilmem gerekiyorsa az çok biliyorum..

Füzenin yasak olduğunu biliyorum, Nisan ayından sonra kaleme geçmek istedim. Önümde rahat bir 4 ay olduğu için biraz rahat davranıyorum bu konuda..

teknoloji akademisi tarzı yerlerin grafik tasarım açısından çok iyi bir eğitim verebildiğini düşünmüyorum o tarz yerler adı üstünde teknoloji eğitimi veriyorlar .Grafik tasarım bilgisayar eğitimi ya da program öğrenme sanatı değildir . Grafik tasarım hakkındaki yargılarının mimar sinan a girdiğinde çok değişiceğine emin olabilirsin. Grafik tasarımı daha derinlemesine incelemek istersen sana önerebileceğim bir kitap var:grafik tasarım(alain well),bir de john berger 'in görme biçimleri adlı kitapları var.
http://cemhasimi.blogspot.com/ http://www.behance.net/cemhasimi
 10.02.2010 17:36 Yazıcıya gönder   Favorilere ekle
snk
DinoKıdemli Üye
1 konu
8 yorum
Sena Ekşi
Güzel Sanatlar
27.11.2008 (kayıt)

teknoloji akademisi tarzı yerlerin grafik tasarım açısından çok iyi bir eğitim verebildiğini düşünmüyorum o tarz yerler adı üstünde teknoloji eğitimi veriyorlar .Grafik tasarım bilgisayar eğitimi ya da program öğrenme sanatı değildir . Grafik tasarım hakkındaki yargılarının mimar sinan a girdiğinde çok değişiceğine emin olabilirsin. Grafik tasarımı daha derinlemesine incelemek istersen sana önerebileceğim bir kitap var:grafik tasarım(alain well),bir de john berger 'in görme biçimleri adlı kitapları var.

Peki bu önerinizi dikkate alacağım...
 10.02.2010 19:58 Yazıcıya gönder   Favorilere ekle
DinoÜye
1 konu
1 yorum
....
illüstrasyon
10.02.2010 (kayıt)
-Herşey dilediğince olsun. Resimlere gelince özellikle at çok zor çizilir.Bunu çok söyleyenler olur.Sadece o at çizimine bakılarak ne kadar iyi çizdiğin belli olur.Herkes de bu böyledir.Beğendim.
AbrekBARNEY'S ™ 2010©
 10.02.2010 22:33 Yazıcıya gönder   Favorilere ekle
snk
DinoKıdemli Üye
1 konu
8 yorum
Sena Ekşi
Güzel Sanatlar
27.11.2008 (kayıt)
abrekbarneys
-Herşey dilediğince olsun. Resimlere gelince özellikle at çok zor çizilir.Bunu çok söyleyenler olur.Sadece o at çizimine bakılarak ne kadar iyi çizdiğin belli olur.Herkes de bu böyledir.Beğendim.

çok teşekkür ederim :) beğenmenize sevindim..
Kimler Var : 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)   vforv, aramıza hoşgeldin.
Bu Sayfada Olan Üyeler :
Online Üye Yok...