06.09
Üye Girişi:
şifremi unuttum
üye ol
şifremi hatırla
Anasayfa
Haberler
DinoYazar
Bağlantılar
Basında DinoDream
Künye
Yardım
Üye olmak istiyorum
Şifremi unuttum
DinoForum Anasayfa
>
Ana Forumlar
>
Web
>
Web Programlama
Toplam: 1 sayfa - 4 mesaj -
1/1 sayfa
Sayfa No:
Konu :
Yeni Yorum Uyarısı
Oy:
0
ForumPuan:
0
05.02.2010 23:00
Yazıcıya gönder
Favorilere ekle
del.icio.us'a kaydet!
Technorati'ye kaydet!
Furl this Thread!
Spurl'e kaydet!
Yahoo'ya kaydet!
Google'a kaydet!
MSN'e kaydet!
Facebook'a kaydet!
ms_y
DinoÜye
5 konu
28 yorum
Eren YILDIZ
Web/İnteraktif Tasarım/Flash
01.08.2008 (kayıt)
Arkadaşlar bana dino dada kullanılan şu özellik lazım. herhangi bir yorum sayfasında herhangi bir konuya yeni bir yorum yapıldığında konu başlığının yanında bir icon çıkmasını istiyorum. Konuya yeni yorum yapıldığını gösteren bir icon. php ile bunu nasıl yapılandırabilirim. Yardımcı olabilecek birisi var mıdır?
Dogru seyi yapmak icin herzaman "dogru" zamandir...
07.02.2010 20:25
Yazıcıya gönder
Favorilere ekle
del.icio.us'a kaydet!
Technorati'ye kaydet!
Furl this Thread!
Spurl'e kaydet!
Yahoo'ya kaydet!
Google'a kaydet!
MSN'e kaydet!
Facebook'a kaydet!
kntrl-z
DinoKıdemli Üye
4 konu
19 yorum
mustafa kenan yiğitoğlu
09.07.2008 (kayıt)
ms_y
Arkadaşlar bana dino dada kullanılan şu özellik lazım. herhangi bir yorum sayfasında herhangi bir konuya yeni bir yorum yapıldığında konu başlığının yanında bir icon çıkmasını istiyorum. Konuya yeni yorum yapıldığını gösteren bir icon. php ile bunu nasıl yapılandırabilirim. Yardımcı olabilecek birisi var mıdır?
Her konu post edildiğinde yada bir comment girildiğinde tarihi ve saatinide tabloda tutturursun ondan sonra ne kadar zamanla bir uyarı görmek istiyorsan onunla tuttuğun tarih ve saati karşılaştırırsın ve istediğin imajıda duruma göre göster yada gösterme dersin.Basit mantığı budur diye düşünüyorum daha önce hiç denemedim ama ben olsaydım böle yapardım.
Kolay gelsin...
http://www.kntrl-z.com http://twitter.com/eeyorethedonk
08.02.2010 13:17
Yazıcıya gönder
Favorilere ekle
del.icio.us'a kaydet!
Technorati'ye kaydet!
Furl this Thread!
Spurl'e kaydet!
Yahoo'ya kaydet!
Google'a kaydet!
MSN'e kaydet!
Facebook'a kaydet!
tamert
DinoÜye
30 konu
543 yorum
Y. Tamer Ağaoğlu
20.01.2006 (kayıt)
nasıl bir ortamda çalışıyorsun bilmiyorum ama
forumun özelliklerini kurcala bulacağına eminim yada nasıl hangi forumda çalışıyorsun onu yaz o na göre bişey yazalım
Ormanı sev Yeşili koru KIRO'yu Öp.
23.02.2010 12:10
Yazıcıya gönder
Favorilere ekle
del.icio.us'a kaydet!
Technorati'ye kaydet!
Furl this Thread!
Spurl'e kaydet!
Yahoo'ya kaydet!
Google'a kaydet!
MSN'e kaydet!
Facebook'a kaydet!
ms_y
DinoÜye
5 konu
28 yorum
Eren YILDIZ
01.08.2008 (kayıt)
forum değil. iş yerim için yazdığım bi görev takip sistemi var. projelere görevler atanıyor, görevlerede kullanıcılar atanıyor. Görevlerin altına hatırlatma notları yazılıyor. her görev anasayfada başlıklarıyla görüntüleniyor. Göreve hem kullanıcı hem admin not yazabiliyor ve anlık olarak görebiliyorlar. her yeni not girildiğinde anasayfada ki görev başlığının yanında bi simge çıkması lazımki kullanıcı yada admin bu yeni notu farkedip görev detayına girerek okuyabilsin. Sistem aslında çok gelişmiş bi sistem oldu. Fakat ilk başladığımda şuanki hali kadar gelişmiş bi sistem istenmemişti. bende bi hata yaptım ve tabloları textlerle doldurdum. yani "id" lerden gitmedim. şimdi tablolarda yapacağım bi değişiklik tüm datanın kaybedilmesi demekki, bunu göze alamıyoruz. bu istenen yeni özelliğide bir türlü ekleyemiyorum. Şöyle söyleyeyim. görev tablosunda yeni bi alan açtım ve varsayılan değer olarak 2 atadım. göreve yani not yazıldığında bu alan da update oluyor ve 1 e dönüyor. anasayfada görev balıklarının çıktığı yerde ki sorgulamayıda yaptım. not_durum 1 olduğunda simgeyi göster şeklinde ama sanırım bi noktayı atlıyorum çünkü bu sorgu çalıştığında bir tane görev gösteriyor. oysa bütün görevleri alt alta sıralaması lazım. Bu şekilde anlatınca çok karışık geliyor haliyle o yüzden forum sitelerinden örnek verdim. hiç benim sistemimim karıştırmadan bu dinodaki işleyişin mantığını anlayabilirsem kendi sistemime entegre etmeninde bi yolunu bulucam. İlginiz için teşekkürler...
Dogru seyi yapmak icin herzaman "dogru" zamandir...
23.02.2010 15:33
Yazıcıya gönder
Favorilere ekle
del.icio.us'a kaydet!
Technorati'ye kaydet!
Furl this Thread!
Spurl'e kaydet!
Yahoo'ya kaydet!
Google'a kaydet!
MSN'e kaydet!
Facebook'a kaydet!
Vektor
DinoModeratör
107 konu
1527 yorum
Pinar Bektore
Animasyon / Canlandırma
07.11.2007 (kayıt)
Dino'nun alt yapi, üst yapi hertürlü teknik durumunun sorumlusu,
Noone
arkadasimiza mesaj atip bir sor istersen. Belki sorununa yardimci olabilir.
PIXEL
Toplam: 1 sayfa - 4 mesaj -
1/1 sayfa
Sayfa No:
Kimler Var :
1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
vforv
, aramıza hoşgeldin.
Bu Sayfada Olan Üyeler :
Online Üye Yok...